red rose مشرف عام
عدد المساهمات : 554 نقاط : 51782 تاريخ التسجيل : 14/07/2010 العمر : 28
| موضوع: طاجن البامية باللحم الضاني الأربعاء سبتمبر 08, 2010 5:39 pm | |
| | قراءة:30624 | طاجن البامية باللحم الضانى المقادير:
نصف كيلو بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة 4 حبات طماطم فى الخلاط 3 ملاعق صغيرة ملح فلفل اسود ثوم بصلة مفرومة زبدة 3ملعقة كبيرة لحم ضانى او كندوز
الطريقة:
- يحمر البصلة فى الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه دون ان يحمر . - تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج اللحم . - نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم نهرس 3 فصوص ثوم ونضع عليهم الفلفل الاسود و نضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار .
|
| |
|
خادمة دين ربي المديـــــــــــــــــــــــــــــــر العام
عدد المساهمات : 1672 نقاط : 56949 تاريخ التسجيل : 01/08/2009 العمر : 29 الموقع : قوقل
| موضوع: رد: طاجن البامية باللحم الضاني الأربعاء سبتمبر 08, 2010 7:49 pm | |
| مشكوووووووورة
بس انا ما بحبها مش راح اكل معكو للاسف
هههههههههههههه
موفقة غاليتي
| |
|